Pentru ca ne dorim sa fii informat, am pregatit o lista de informatii utile.

Intrebari frecvente

Nu avem limita de km, insa recomandarea noastra este o distanta de maxim 200-300 km pe zi, deoarece este obositor.

Din punct de vedere legal, nu este nici o limitare speciala pt autorulote, ele respecta aceleași restrictii ca și autoturismele, insa recomandam o viteza de deplasare cu aproximativ 30% mai mica decat in general. Pe drumuri virajate trebuie manifestata o atentie sporita datorita greutatii și a înaltimii, deoarece se poate produce balans. Pe autostrada recomandam o viteza de deplasare intre 100-110 km/h iar pe restul drumurilor, 80-90km/h.

Excursii in strainatate in Europa sunt posibile. Calatoriile in Europa de Est si in tari din afara Europei fac obiectul aprobarii prealabile a firmei de inchiriere. Exista restrictii de calatorie pentru unele tari, de ex. Rusia. Excursii in zone afectate de razboi sau de criza sunt interzise.

Toate autorulotele noastre au asigurare completa.

Puteti calatori cu autorulotele noastre oriunde in spatiul Uniunii Europene. Exista restrictii de calatorie pentru unele tari (Rusia), in zone afectate de razboi sau de criza.

Pentru a face o rezervare, este nevoie de plata unui avans din costul total al inchirierii. Plata se va realiza prin prin transfer bancar. Rezervarea Dvs. intra in vigoare dupa plata avansului si confirmarea rezervarii. Suma totală a chiriei trebuie plătită prin aceleași modalități de plată cu cel putin 20 zile înainte de ziua preluarii. Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimenteare.

Va fi nevoie de o carte de identitate si un permis categoria B valabil pe numele titularului contractului de inchiriere, cu o vechime de minim 8 ani.